Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΤΟ "CAPE RAY" ΞΕΡΝΑΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΙΕΝΙΕΣ...

ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!






Την ώρα που η κυβέρνηση  είναι "απασχολημένη" με τον Τόμσεν και την παρέα του, το αμερικανικό πλοίο-θάνατος με χωρητικότητα 91.000 τόνους ξερνάει από τα έγκατά του καρκίνο και άλλες θανατηφόρες ασθένειες ανοιχτά της Κρήτης μετατρέποντας το νησί σε Φουκουσίμα-τίποτε λιγότερο. Και μάλιστα για πολλέςπολλές γενιές!
Μιλάμε για το Cape Ray το οποίο εξοπλισμένο με δύο πυρηνικούς αντιδραστήρες επιχειρεί να καταστρέψει πάνω από 800 τόνους -από τους 1.300- στους οποίους υπολογίζονται να χημικά της Συρίας.
Το παιγνίδι είναι πολύ βρώμικο και διεξάγεται με διαρκείς εκβιασμούς ενώ συνδέεται άμεσα και με τις εξελίξεις που αφορούν τα ελληνικά μνημόνια και την συμπεριφορά των δανεστών μας-με το ΔΝΤ να εκβιάζει την σιωπή μας για την μετατροπή της Κρήτης σε νησί-φάντασμα με δημοσιεύματα σαν κι αυτό των FT που μας απειλεί με ανατίναξη των ελληνικών τραπεζών σε περίπτωση που αντιδράσουμε!
Εάν όλα τα κράτη της ΕΕ είχαν δημιουργήσει ΑΟΖ στην Μεσόγειο θα μπορούσαν να μην επιτρέψουν στους Αμερικανούς, τους Ρώσους και τους Κινέζους να προχωρήσουν στην μόλυνση της Μεσογείου και να αναγκαστούν να τα πάνε στη μέση του Ατλαντικού Ωκεανού!!!"
Έτσι έχουμε από την μία πλευρά τους Γερμανούς να μας σκοτώνουν με το θανατηφόρο μνημόνιο- σε συνεργασία με τους κρατιστές της κυβέρνησης-και από την άλλη τους Αμερικανούς να μετατρέπουν την Κρήτη σε νησί-φάντασμα και την Ελλάδα σε χώρα υποψήφια να πρωταγωνιστήσει αρνητικά στην αναλογία θανάτων από καρκίνο στα προσεχή χρόνια.
Όποιος από σας αναρωτιέται γιατί συμβαίνουν σε μας όλα αυτά η απάντηση βρίσκεται στην κακή ποιότητα των κακομούτσουνων τουρκόσπορων Ελλήνων οι οποίοι βουτηγμένοι μέσα στην πνευματική μαλθακότητα της μεταπολίτευσης το μόνο που τους ενδιέφερε είναι η τζάμπα μαγκιά και η επίδειξη.
 
ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ,ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΥΔΡΟΛΥΣΗ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΔΑΤΑ...
ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΠΛΕΟΝ ,ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΨΑΡΙΑ ΑΦΟΒΑ; ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;;
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου