Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

 Ο "ΘΥΡΣΟΣ" ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΜΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ...

 


 

 
 
 
Μετά από δεκαετίες, πλέον, ανάδυσης της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας από την φαινομενική μόνον αφάνεια της, και ύστερα από αρκετές καταγεγραμμένες δημόσιες ενέργειες, εκφράσεις και ζυμώσεις όσων θρησκεύονται κατά τα νομιζόμενα της Ελληνικής Εθνικής Παράδοσης, εκφράσεις κάθε είδους και σε κάθε τομέα της καθημερινότητας, που επιτρέπουν να θεωρείται αδιαμφισβήτητα ολική η επαναφορά της, ο Οίκος Ελλήνων Εθνικών «Θύρσος» κινείται πλέον ανοιχτά με δημόσιες δράσεις επί της νομικής και με την ευρύτερης έννοιας πολιτικής οδού, ενεργώντας όπως θα χρειαστεί, για τη χορήγηση από την Πολιτεία πλήρους Νομικής Προστασίας στην Ελληνική Εθνική Θρησκεία, ζητώντας από αυτήν να αποκαταστήσει όχι μόνον τους χιλιάδες Έλληνες θρησκευτές οι οποίοι ουσιαστικά και τυπικά κατά τον νόμο είναι «αγνώστου θρησκεύματος», αλλά κυρίως ζητούμε την Ιστορική αποκατάσταση της πασίδηλα ολοζώντανης Εθνικής μας Θρησκείας στο σήμερα. Τώρα.

Οι ενέργειές μας, έρχονται να προστεθούν σε όλες τις έως σήμερα επίσημες και δημόσια κατατεθειμένες αιτήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί με σκοπό ή παραλλήλως και ενεργώντας προς αυτόν, για νομική αποκατάσταση της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας.

Πιστεύουμε ότι στη δεδομένη χρονική στιγμή, όλα έχουν ειπωθεί και αναλυθεί επαρκώς για τους πιθανούς τρόπους που μπορεί να γίνει πραγματικότητα στο σήμερα η από 1700 ετών αναμένουσα δικαίωση της Παράδοσής μας. Άνευ δημόσιας δράσης και διαρκών οχλήσεων προς την Πολιτεία, όλα τα υπόλοιπα, θα παραμένουν ανακυκλώσεις για εσωτερική κατανάλωση η οποία θα μας οδηγεί κουρασμένους μόνον πίσω στο σημείο από όπου και ξεκινήσαμε.

Έτσι λοιπόν, με αρχή την ημερομηνία της 17ης Φεβρουαρίου του «2014», ο Οίκος μας, ξεκίνησε την αποστολή σχετικής αλληλογραφίας και απαιτούμενων αιτήσεων στο αρμόδιο Υπουργείο, ώστε αυτό να κινητοποιηθεί άμεσα και ταχύτατα, ούτως ώστε να υπάρξει η εκκίνηση διεργασιών για να καλυφθούν όποια νομικά κωλύματα ή κενά, ακόμη και αν χρειάζεται να αναθεωρηθεί το ισχύον νομικό πλαίσιο, κάτι που έχει γίνει πολλάκις εξάλλου τα τελευταία χρόνια για να περάσουν τα βαρύτατα μέτρα της μνημονιακής πολιτικής και έτσι κανένα τυχόν εκφραζόμενο άλλοθι άρνησης δεν θα ευσταθεί από τη στιγμή που κανένα από τα αιτήματά μας δεν προσκρούει σε λόγους Συνταγματικής νομιμότητας. Ταυτόχρονα, βγαίνουμε στον δρόμο, ενημερώνοντας με ποικίλους τρόπους τους συμπολίτες μας, αλλά απευθυνόμαστε και σε φορείς του εξωτερικού, οι οποίοι ενημερώνονται πλέον για την έως αυτή τη στιγμή ολική άρνηση του Ελληνικού Κράτους, να ανταποκριθεί και να ικανοποιήσει τα δικαιώματά μας τα οποία είναι ηθικώς και νομικώς κατοχυρωμένα από τις διεθνείς συμβάσεις περί των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Δεν πιστεύουμε πλέον ότι υπάρχει κανένας άλλος τρόπος, παρά η διαρκής και συντονισμένη απαίτηση προς τους αρμοδίους. Τέλος, και αναγκαίως, προς ενημέρωση όλων όσων μπορεί να σπεύδουν, με σκεπτικό Κασσάνδρας, να αποθαρρύνουν την κίνησή μας αυτή, τους καλούμε, τους όποιους τυχόν αυτούς υπάρξουν, να πράξουν, αν μπορούν, κάτι ακόμη καλύτερο, κάτι πιο μεγαλεπήβολο -αν το θέτουν και έτσι- και να επιτύχουν αυτοί τον στόχο, κάτι καλό για όλους μας εν τέλει.
Ο Σκοπός, ήταν, είναι και θα είναι η αποκατάσταση της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, και κατόπιν αυτού, η αποκατάσταση του Συνόλου της Παράδοσής μας στην Πατρίδα μας.

Για αυτόν, και μόνον για αυτόν τον Σκοπό θα ασχοληθούμε και θα αγωνιστούμε λοιπόν.
Και στο τέλος θα επιτύχουμε Νίκη! Υπό το Έμβλημα του Ιουλιανού, του Τελευταίου Εθνικού Αυτοκράτορα, του Εστεμμένου Φιλοσόφου μας.


Πώς μπορείτε να βοηθήσετε: http://thyrsos.gr/helphellenic.html
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου