Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΕΣΥ ΚΡΗΤΙΚΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ,ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΑΓΕΤΗΣ;;






 


270.000 ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟ 961 μ.χ

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΦΩΚΑΣ ΕΣΦΑΞΕ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ....


Όταν ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ  ήρθε στην Κρήτη με 500.000 στρατό να ΕΞΟΛΟΘΡΕΨΕΙ τους εθνικούς ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ η νεαρά όμορφη Ιέρεια Κλεαγέτη κατείχε αρχηγική θέση στο στρατόπεδο των κρητικών.Το Ολοκαύτωμα της Κρήτης αριθμεί 270.000 νεκρούς, σφαγιασθέντες από τους χριστιανούς του Νικηφόρου Φωκά. Ο Νικηφόρος Φωκάς, για να αποδείξει το πόσο βάρβαρος ήταν και το πόσο μισούσε τους ειδωλολάτρες Κρητικούς, διέταξε τους στρατιώτες του να κόψουν τα κεφάλια των Κρητικών και να τα μαζέψουν σε σακιά. Ύστερα διέταξε να τα καρφώσουν σε κοντάρια και να τα τοποθετήσουν μπροστά στο κάστρο του Χάνδακος.

Μετά, όπως διασώζει ο Λέων Διάκονος, ο Φωκάς διέταξε όσα κεφάλια Κρητικών περίσσεψαν να τα εκσφενδονίζουν με τις βαλλίστρες μέσα στα τείχη του κάστρου... Οι Κρητικοί μόλις ανεγνώρισαν τους ομοφύλους των, ξέσπασαν σε οιμωγές. Ακούστηκαν κλάματα. Τρόμος κατέλαβε το στρατόπεδο των Κρητικών. Ακούστηκαν κραυγές και θρήνοι ωσάν η πόλη να είχε ήδη κατακτηθεί. Μολονότι δεν είχαν καμμία διάθεση για ειρήνη με τους χριστιανούς, τώρα είχαν χάσει το θάρρος τους.

Εκείνη την δύσκολη στιγμή εμφανίστηκε στα τείχη η νεαρή Ιέρεια ΚΛΕΑΓΕΤΗ. Το πρόσωπό της έλαμπε από ζωντάνια όταν ενθάρρυνε τους Κρητικούς. Ο Πρίσκος διέσωσε τα λόγια της νεαρής όμορφης Ιέρειας Κλεαγέτη:

«Γενναίοι άνδρες και γυναίκες, αιώνες τώρα πολεμούμε τους χριστιανούς. Οι Θεοί δεν μας εγκατέλειψαν, πάντα στέκονται στο πλευρό μας. Μόλις κατατροπώσαμε τους χριστιανούς του Παστιλά. Τώρα θα λιποψυχήσουμε μπροστά σ’ έναν ασεβή χριστιανό; Εμπρός! Τραβήξτε τα σπαθιά. Ακονίσατε τους πελέκεις. Τεντώσατε τα βέλη. Θάνατος στους χριστιανούς κατακτητές. Βοήθησέ μας Τοξόκλυτη Θεά. Ίσιωσε τα θανατηφόρα βέλη μας να βρουν τον στόχο τους».

Μετά την άνιση μάχη ο Νικηφόρος Φωκάς, χωρίς κανένα ίχνος θεοσέβειας, ανδρείας και πολιτισμού, ζήτησε να βρουν το πτώμα της Ιέρειας Κλεαγέτης. Μόλις οι χριστιανοί το βρήκαν, ο Φωκάς διέταξε να της κόψουν το κεφάλι και να το καρφώσουν σε ένα κοντάρι. Αφού το έφτυσε, το περιέφερε πάνω στο άλογό του ως τρόπαιο...

Ο Νικηφόρος Φωκάς για να ολοκληρώσει την καταστροφή της Κρήτης διατάσσει τους μοναχούς των χριστιανών να εκχριστιανίσουν βιαίως τον Κρητικό λαό. Ο Νίκων ο «Μετανοείτε» αποβιβάζεται στην Κρήτη με προστασία χριστιανικής φρουράς και αρχίζει νέες σφαγές.

Η Γενοκτονία 270.000 Κρητικών από τους χριστιανούς κατακτητές το 961 έχει χαραχθεί βαθιά στην μνήμη όλων των Ελλήνων παρά τις προσπάθειες των νεοχριστιανών να την διαγράψουν.

Ξεπερνώντας κάθε όριο θράσους, ο «πατριάρχης» των χριστιανών Βαρθολομαίος, πριν από δύο χρόνια, έστησε τον ...;ανδριάντα του Νικηφόρου Φωκά στην Κρήτη..

Όπως δείχνουν τα γεγονότα υπάρχουν ακόμη ανοικτοί λογαριασμοί μεταξύ Ελλήνων και βυζαντινών ...;

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΣΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΦΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΙΟΛΑΣ..

7 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια φίλε μου τρομερό βίντεο αλλά να συμπληρώσω και μία άλλη ύβρις που δεν υπάρχει πια , δήμος του Ρεθύμνου λεγόταν νικηφόρου φωκά αλλά δεν υπάρχει πια λόγο καποδίστρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ! Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....ΕΙΝΑΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ Η ΣΑΡΑ , Ή ΜΗΠΩΣ Ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΠΥΡΡΑ ;;;

      Διαγραφή
  2. Η "σφαγή των Κρητών", όπως λένε πολλοί απατεώνες Νεοπαγανιστές ήταν στην πραγματικότητα η απελευθέρωση της Κρήτης από τους Άραβες και τους Σαρακηνούς, αφού από το 827 μ.Χ. η Κρήτη είχε κατακτηθεί από τους Άραβες !

    Ο Νικηφόρος Φωκάς, ήταν ο απελευθερωτής τής Κρήτης από τους Άραβες. Για τους Νεοπαγανιστές όμως, ήταν διώκτης των... (ανύπαρκτων τότε στην Κρήτη) ειδωλολατρών, τους οποίους επιμένουν να ονομάζουν: "Έλληνες"

    Είναι παραδεκτό από τους ιστορικούς ότι εάν ο Νικηφόρος Φωκάς, δεν απελευθέρωνε την Κρήτη από τους άραβες, οι κρητικοί σήμερα θα είχαν γίνει οπωσδήποτε άραβες, όπως τόσα πολλά άλλα έθνη στην περιοχή, και δεν θα ήταν σήμερα ούτε Έλληνες αλλά ούτε και θα μιλούσαν ελληνικά.!

    Δείτε την αληθινή ιστορία του Νικηφόρου Φωκά εδώ:

    http://11dim-kaval.kav.sch.gr/main/roads/fokas.htm

    Δείτε και το σύνδεσμο:

    http://www.tokrikri.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=63&Itemid=50

    (ΤΟ ΑΡΑΒΟΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΒΡΙΣΙΑ....ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ , ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΟΥ...ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ" ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ...ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ "ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ" , ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ ΒΛΑΣΗ ΡΑΣΣΙΑ "ΜΙΑ...ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ" , ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ...ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ...

      Διαγραφή
  3. Δεν ντρέπεστε εσείς οι Ρωμιοί να υποστηρίζετε ξένους κατακτητές τι σόι Έλληνες είστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγωπ ως Αλέξανδρος-Κώστας δε σας αναγνωρίζω για Έλληνες είστε άξιοι της μοίρας σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για την ακρίβεια οι χριστιανοί φονιάδες βυζαντιναρια σκότωσαν όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ κρητικους και έφεραν Αρμένιους και Εβραίους να επικοισουν το νησί, που είναι φυλή δουλικης φύσεως και όχι ελευθερη στο φρόνημα και Ολύμπιοι όπως οι Έλληνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή